O Nama

Dobro došli na MyPlanet internet portal o planeti Zemlji.

MyPlanet je portal za ljubitelje prirode koji žele da ovu planetu Zemlju učine lepšim mestom za život ili samo vole da pročitaju zanimljivosti vezane za životnu sredinu.

Trudićemo se da redovno objavljujemo vesti vezane za edukaciju, životnu sredinu, očuvanje prirode, zagađenja, otpade i ostale zanimljivosti.

MyPlanet portal je pokrenut sa vizijom da će nauka, istraživanje svemira i briga o našoj planeti postati važne teme o kojima ljudi čitaju kako online tako i offline.

Zemljotresi, vulkani, klizišta, poplave, evolucija života, topljenje leda na Grenlandu, značaj mineralnih resursa i slično su nas inspirisali da pokrenemo portal MyPlanet i da pišemo o aktuelnim temama vezanim za planetu na kojoj živimo.

Želimo da naše čitaoce inspirišemo da vode brigu o svojoj životnoj sredini i da ukažemo na to da pojedinačna nebriga za planetu Zemlju može postati problem svih nas!

Naša misija je da obrazujemo, osnažujemo i inspirišemo ljude da žive u harmoniji sa prirodom jer znamo da je zdravo okruženje polazna tačka za sve ljudske potrebe, a kada imamo problem sa prirodnim nepogodama onda se vrednost svega ostalog brzo minimizira.

Ako želite da nas pohvalite, inspirišete ili saopštite zanimljivosti vezane za planetu Zemlju, slobodno nas kontaktirajte.

 

Veliki pozdrav od MyPlanet redakcije!