Kušadasi je jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj. Krase ga prelepe plaže, kristalno more, istorijske zanmenitosti u gradu i okolini. Nalazi se na odličnoj poziciji za aktivan odmor uz obilazak Efesa, Pamukala, Aqua parkova, Izmira… Ljubitelji kupovine ovde mogu zadovoljiti svoje apetite uz neizostavno cenkanje.

Hoteli Kušadasi – letovanje Kušadasi

Hotelski smeštaj u Kušadasiju je raznovrstan. Možete birati između hotela na plažama i hotela u centru Kušadasija, hotela različitih kategorija i sadržaja. Izbor je vaš. Pogledajte našu ponudu hotela u Kušadasiju. Izabrali smo za vas kvalitetna hotele u Kušadasiju, sa dugom tradicijom, za svačiji džep i ukus. Hoteli na Ladies beach plaži se nalaze na oko 3km od centra, dok je najbliža plaža od hotela u centru Kušadasija na razdaljini od 100 – 600m (gradska plaža). Dolmuši (kombi vozila) redovno saobraćaju (na 10-15 min) između centra grada i plaža, tako da nije nikakav problem stići od plaže do centra grada i obrnuto.

Letovanje Kušadasi – pružite sebi nezaboravno letovanje u Kušadasiju, aktivan odmor, brojni izleti koje organizuju lokalne agencije, buran noćni život ili miran odmor uz sve potrebne sadržaje. Ljubazni domaćini će učiniti vaše letovanje u Kušadasiju još lepšim.

Letovanje Kušadasi, povoljni hoteli u Kušadasiju, letovanje Turska

Kušadasi hotelski smeštaj

Već od: 455€
hotel Imbat Kusadasi

Hotel Imbat – Kušadasi

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 25%

Hotel Imbat Kušadasi – Hotel se nalazi na Ladies beach plaži, 3 km od centra Kušadasija. Sobe poseduju: TWC, telefon, sef, mini-bar, fen, klimu, terasu. Hotel u sastavu ima spoljašnji bazen,više otvorenih i zatvorenih barova, fitness centar, teniski teren, saunu, tursko kupatilo.

Vidi ponudu
Već od: 170€
Soleil Kusadasi

Hotel Soleil – Kušadasi

Najam
10 - noći
2 - ležaja
- prevoz

Hotel Soleil  Kušadasi Hotel koji se nalazi na Ladies Beach-u, najpopularnijoj plaži dvestotine metara od mora i dva kilometra od centra Kušadasija. Hotel ima prelepu baštu u kojoj se nalazi otvoreni bazen, restoran sa barom, besplatan wireless internet u lobiju, sef u lobiju

Vidi ponudu