Već od: 70€
vrahos-apartmani-smestaj-vrahos

Vrahos Holidays 1 – Vrahos

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Vrachos holidays 1 Vrahos Nalazi se na ulazu u Vrahos u prvom redu na manje od 50 metara od plaže. Svi smeštajni kapaciteti imaju renoviranu kuhinju i kupatilo, a osim toga, raspolažu terasom, TV i klima uređajem koji se doplaćuje na licu mesta

Vidi ponudu
Već od: 65€

Vila Karnagio – Vrahos

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Karnagio – Vrahos. Vila Karnagio je porodična kuća smeštena na samoj obali mora. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmane koji imaju direktan pogled na more. Apartmani u svom stastavu imaju kuhinju opremljenu posuđem, kupatilo, TV, AC – 5 eura/dan), terasu.

Vidi ponudu
Već od: 60€

Vila Ionian view – Vrahos

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Ionian view – Vrahos. Ova luksuzna vila se nalazi na 150 metara od plaže i pruža prelep pogled na ceo zaliv. Vila poseduje moderno opremljene dvokrevetne studije i četvorokrevetne duplekse koji u svom sastavu imaju kompletno opremljenu kuhinju sa rernom, TV, klima uredjaj koja se doplaćuje na licu mesta 5 eur-a dnevno, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo.

Vidi ponudu
Već od: 54€
Vila Jannis

Vila Jannis – Vrahos

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Jannis – Vrahos. Vila je daljena oko 20 m od plaže,  OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom, aspiratorom i osnovnim posuđem, sto, stolice, split klima, TV, Wi Fi internet, terase (direktan ili bočni pogled na more), tende. Veliki ležaj dimenzija 145x190cm, standardni 90x190cm.

Vidi ponudu
Već od: 57€
Vila Avra

Vila Avra – Vrahos

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Avra – Vrahos. Udaljena je oko 20 m od plaže, prvi red kuća, i 550m od centra. OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom, aspiratorom i osnovnim posuđem, split klima, TV, terase, tende, Wi Fi internet. Veliki ležaj dimenzija 150x190cm, standardni 95x190cm.

Vidi ponudu