Letovanje 2018 Nei Pori apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Nei Pori – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Nei Pori je jedno od mesta koje najviše tražite poslednjih godina. Taj trend ne čudi s obzirom da Nei Pori nudi mnogo pogodnosti turistima: prostranu plažu posutu najsitnijim, vrlo prijatnim peskom, atrakcije na vodi, povoljan hotelski i apartmanski smeštaj i nezaobilazne, standardne sadržaje svakog letovališta: restorane, kafiće, šetalište pored mora itd.

Nekada malo ribarsko mesto Nei Pori je danas novoizgrađena i modernizovana destinacija koja nudi idealnu kombinaciju između tradicije i sadašnjosti. Egzotična mediteranska vegetacija, fascinantan pogled na planinu Olimp čiji vrh je obavijen gustim oblacima, kristalno čisto more, sve ovo čini Nei Pori mestom kao iz bajke.

Nei Pori (u prevodu Novo Mesto) je relativno novo letovalište izgrađeno krajem sedamdesetih godina na zemljištu koje je pripadalo planinskom selu Pori ili Pourlia, na 10 km od današnjeg Nei Poria u delti reke Pinios. Danas je to tipičan turistički gradić nastao isušivanjem močvarnog zemljišta, leži južno 36 km od grada Katerini koji je glavni centar oblasti Pieria čuvenoj po 70 km dugoj obali i podno samog Olimpa, što mu daje posebnu svežinu, naročito u večernjim satima. Divno uređenu peščanu obalu zapljuskuje smaragdna, topla i bistra voda severnog Egeja. Poznato je stoga da je Nei Pori prepoznatljiv je po zrnastom zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Mnogi turisti koji posećuju ovaj deo Grčke vole da odlaze i posećuju mesto Paralia koje je nešto veće, ali evo ovim putem vam se pruža mogućnost da upoznate i Nei Pori. Osobenost mesta su vrlo široke ulice, uređeni trgovi i brojna igrališta za decu. Ovo ljupko podolimpsko selo nudi veliki izbor sveže ribe u lepo uređenim tavernama, i odličan provod u barovima. Nei Pori čine stari i novi deo, koja razdvaja crkva. Ne propustite priliku da posetite i Stari Pori.

Smeštaj Nei Pori, apartmani Nei Pori

Apartmani Nei Pori  – Nei Pori nudi raznovrstan smeštaj – od luksuznih hotela, apartmana, do povoljnih kuća, vila, studija i drugo. Apartmani Nei Pori – u našoj ponudi naći ćete raznovrsne apartmane u Nei Poriju, od onih blizu centra ili plaže, do apartmana u mirnom delu Nei Porija, sa svim potrebnim sadržajima za letovanje u Nei poriju. Pogledajte našu ponudu – smeštaj Nei Pori.

Program leto 2018 Nei pori – pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana u NeiPoriju. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za – letovanje Nei Pori 2018.

Već od: 65€
Vila Apostolis Nei Pori

Vila Apostolis – Nei Pori

Aranžman Najam
10 - noći
3, 4 - ležaja
- prevoz
Prva smena - sve strukture - 50 EUR PO OSOBI

VILA APOSTOLIS NEI PORI Vila Apostolis se nalazi u centralnom delu Nei Porija, prva ulica od mora. Raspolaze sa 1/2 (dvokrevetinim), 1/3, 1/3+1 i 1/4 studijima, sa kompletno opremljenom kuhinjom, friziderom sa zamrzivacem, LCD televizorom, wi-fi internetom, klima uredjajem

Vidi ponudu
Već od: 70€
Vila Giromania Nei Pori

Vila Giromania – Nei Pori

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Giromanija (Giromania) se nalazi na samoj obali Nei Porija, preko puta plaže .Na raspolaganju imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, od kojih većina ima pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj

Vidi ponudu
Već od: 50€
Vila El Greko

Vila El Greko (A) – Nei Pori

Najam
12 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila El Greko (A) – Nei Pori. „El Greko“ je tradicionalno u našoj ponudi. Deo objekta, koji je lociran u uređenom dvorištu sa cvećem i zelenilom, ima oznaku „A“. Ukupno 12 studia, raspoređenih na tri sprata, površine po 24 m², imaju TV i klima uređaje i dobar kvalitet opreme i inventara, a terase su prostrane

Vidi ponudu
Već od: 40€
Vila Adamos

Vila Adamos – Nei Pori

Najam
12 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila Adamos – Nei Pori. Kuća „Adamos“ je locirana u novom delu letovališta, na dva odnosno tri minuta hoda od plaže i marketa. U vlastitom, ograđenom dvorištu postoji bašta, prostor za druženje gostiju i za igru dece. Tu je i besplatan WiFi uređaj.

Vidi ponudu
Već od: 50€
Vila Stela

Vila Stela – Nei Pori

Najam
12 - noći
3, 4, 5 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila Stela – Nei Pori. Ova vila je jako dobro rešenje za velike porodice ili „već uigrana društva“ svih generacija. Lokacija je odlična; na minut hoda do marketa i manje od tri do plaže. Prostor u apartmanima je od 20 m² u 1/3 do 31 m² u 1/4-5. Na terasama prema jugu i zapadu su tende.

Vidi ponudu
Već od: 50€
Vila Saros

Vila Saros – Nei Pori

Najam
12 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila Saros – Nei Pori. Objekat se nalazi u južnom delu Nei Poria, na dva minuta hoda do plaže ili do najbližeg marketa. Okružuje ga lepo uređeno dvorište i travnjaci a tu je i natkriveni prostor za sedenje, druženje, kartanje i igru dece.

Vidi ponudu
Već od: 50€
Vila Evangelis

Vila Evangelis – Nei Pori

Najam
12 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila Evangelis – Nei Pori. Savršeno locirani „Evangelis“ je preko puta crkve, u blizini plaže, u centru Nei Poria. Korektno opremljena studia za dve do četiri osobe (20–28 m²), imaju velike, natkrivene terase kao i TV i klima uređaje. Postoji besplatan WiFi uređaj.

Vidi ponudu