Toroni – malo mesto na  zapadnoj strani Sitonije. Glavni atribut je dugačka plaža sa sitnim žutim šljunkom i kristalna smaragdna voda. Toroni je mirno mesto, kao stvoreno za odmor. Sve vam je na dohvat ruke, plaža je velika tako da nema gužve. Voda je kristalno čista, ulazak je postepen i čist, bez stena i kamenja, zbog čega je ovo vrlo prijatna plaža.

U blizini Toronija nalaze se prelepe plaže: Destenika, Porto Kuofo, Kalamici i brojne druge.

Već od: 88€
vila olga toroni apartmani

Vila Olga – Toroni

Aranžman Najam
10, 12, 14 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Olga Toroni – Vila se nalazi na samoj plaži u Toroniju. Glavna zgrada kuće ima dvokrevetne studije u prizemlju, sa dva klasična ležaja i foteljama na razvlačenje. Pored studija u Olgi se nalaze i dva cetvorokrevetna i jedan petokrevetni apartman.

Vidi ponudu
Već od: 98€

Vila Kastro – Toroni

Najam
10, 12, 14 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
POPUST DO 18%

Vila Kastro – Toroni Kuća Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni. Nalazi se odmah pored popularne nove kuće Kastro Deluxe. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na spratu, sa i bez pogleda na more. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Vidi ponudu
Već od: 78€
Vila sakis 3 toron smestaj

Vila Sakis 3 – Toroni

Aranžman Najam
10, 11, 15 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Sakis 3 – Toroni – Kuća se nalazi na 20 metara od mora. Svi studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu. Studiji su za dve ili tri osobe. Kuća ima četvorokrevetne i petokrevetne family apartmane, koji u svom sastavu imaju dve odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje i dve terase.

Vidi ponudu