Ukoliko ste ljubitelji dugog uživanja na plaži u tišini, na ležaljci, na suncu ili u hladovini Toroni će vas oduševiti. Ima ogromnu plažu, stvorenu za savršeno letovanje, kritalno čistu, duboku i prozračnu vodu u kojoj ćete uživati. Toroni je malo i mirno mesto na  zapadnoj strani Sitonije, gde vam je sve na dohvat ruku. Uz plažu se prostire slabo prometna ulica, sa tavernama, restoranima i marketima. Bilo koju vilu da izaberete, put do plaže bće izuzetno kratak.

Preporučujemo Toroni porodicama sa decom. Ipak, imajte na umu da je ulazak u vodu postepen, te da nema pojasa plitke vode. Ulaz u vodu je peskovit, kao i sama plaža, nema dosadnih kamenčića i stena, pa se možete prepustiti višečasovnom brčkanju uz obalu ili odbojci i drugim zanimacijama.

Toroni je izuzetno mirno mesto, isključivo za odmor. Ukoliko tražite malo više gužve, bolje izaberite Sarti, Neos Marmaras ili Nikiti

U blizini Toronija nalaze se prelepe plaže: Destenika, Porto Kuofo, Kalamici i brojne druge.

Letovanje Toroni Sitonija, apartmani Toroni leto 2018 Toroni, Grčka leto 2018 Toroni 2018

Već od: 88€
vila olga toroni apartmani

Vila Olga – Toroni

Aranžman Najam
10, 12, 14 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Olga Toroni – Vila se nalazi na samoj plaži u Toroniju. Glavna zgrada kuće ima dvokrevetne studije u prizemlju, sa dva klasična ležaja i foteljama na razvlačenje. Pored studija u Olgi se nalaze i dva cetvorokrevetna i jedan petokrevetni apartman.

Vidi ponudu
Već od: 98€

Vila Kastro – Toroni

Najam
10, 12, 14 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
POPUST DO 18%

Vila Kastro – Toroni Kuća Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni. Nalazi se odmah pored popularne nove kuće Kastro Deluxe. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na spratu, sa i bez pogleda na more. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Vidi ponudu
Već od: 78€
Vila sakis 3 toron smestaj

Vila Sakis 3 – Toroni

Aranžman Najam
10, 11, 15 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Sakis 3 – Toroni – Kuća se nalazi na 20 metara od mora. Svi studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu. Studiji su za dve ili tri osobe. Kuća ima četvorokrevetne i petokrevetne family apartmane, koji u svom sastavu imaju dve odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje i dve terase.

Vidi ponudu