Letovanje 2018 Sarti apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Sarti – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

SARTI – Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina Sarti su otkrili  turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Letovanje Sarti – Sarti  krasi 3 km dugačka peskovita plaža, uz koju je šetalište sa kafićima i tavernama. Voda je čista, ulaz je postepen, a talasi su česta pojava. Uživaćete u beskrajno plavoj boji vode i osunčanoj peskovitoj plaži u Sartiju. Odlično snabdeven grad, brojni marketi, suvenirnice, restorani i ostali sadržaji neophodni za letovanje u Sartiju. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

PREPORUKE: Letovanje Sarti 2018, apartmanski smeštaj Sarti, Grčka 2018

Sarti se prerporučuje svima koji traže aktivan odmor jer se u okolini nalaze prelepe plaže, među kojima se po lepoti izdvajaju Platanisi, Orange i Armenistis. Česti su talasi na gradskoj plaži, koji, iako ponekad deluju zastrašujuće, privuku veliki broj kupača. Ulazak u vodu je postepen, a voda je veoma čista. Sarti je dobro izolovan, te nema brzog i gustog saobraćaja, velikih gužvi i galame. Mesto je za razliku od Neos Marmarasa gotovo ravno, ispresecano pravim ulicama. Kako je ogroman broj naših turista prisutan, primetne su i niže cene u suvenirnicama i trgovinama, za razliku od Neos Marmarasa, gde su česti gosti Italijani i drugi turisti iz zapadne Evrope. Ipak ta razlika se ne odnosi na cene smeštaja, koje su dosta niže u Neos Marmarasu, kada je reč o apartmanima.

Apartmani Sarti – smeštaj u udobnim vilama, sa svim potrebnim sadržajima i ljubazni domaćini učiniće da vaše letovanje u Sartiju ostane u  najboljem sećanju. Ulice su široke, ravne, mesto je ravno, i sve vam je na dohvat ruke, kao i plaža. U ponudi možete pronaći i apartmane u Sartiju koji su uz samu plažu.

Smeštaj Sarti, apartmani Sarti 2018

Apartmani Sarti 2018 Sarti nudi veliki izbor smeštaja za svačiji džep – od luksuznih hotela, apartmana, do povoljnih kuća, vila, studija i drugo. Apartmani Sarti – u našoj ponudi naći ćete apartmane po vašoj meri, blizu centra ili plaže sa svim potrebnim sadržajima. Pogledajte našu ponudu – smeštaj Sarti.

Program leto 2018 Sarti – pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana u Sarti. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za – letovanje Sarti 2018, Grčka leto 2018.

Već od: 55€
apartmani sarti povoljni aranzmani grcka sitonija smestaj

Vila Arhon – Sarti

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Arhon Sarti Vila Arhon se nalazi u novom delu Sartija u mirnoj uličici, bez buke. Od plaže je udaljena oko 60 metara, a do centra mesta ima oko 5 minuta lagane šetnje. Čini dobar spoj cene i kvaliteta i kao takva je pristupačna širokom broju gostiju.

Vidi ponudu
Već od: 95€
Vila simos apartmani smeštaj

Vila Simos – Sarti

Aranžman Najam
10, 15 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Simos Sarti – Vila nalazi se u starom delu Sartija na samo 100m od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije smeštene u visokom prizemlju od kojih neki gledaju ka bašti vile. Studiji se sastoje od jednog francuskog kreveta i jednog singl ležaja, poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC , TV i klima uređaj

Vidi ponudu
Već od: 89€
vila evangelia sarti smestaj

Vila Evangelia – Sarti

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Evangelia – Sarti,  Evangelia je vila koja se nalazi u novijem i mirnom delu Sartija. Udaljena je svega 70 metara od peščane plaže. Do gužve i centra Sartija treba nekoliko minuta laganog hoda. Raspolaže komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima od kojih pojedini imaju i pogled ka moru.

Vidi ponudu
Već od: 65€

Vila Lefteris – Sarti

Aranžman Najam
10, 15 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Lefteris Sarti – Vila nalazi se u centru Sartija, na 120 m udaljenosti od plaže.
Ovaj objekat, sagradjen pre svega par godina, raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu.
Svaki apartman sadrži kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj, dok se posteljina menja jednom u toku smene.

Vidi ponudu
Već od: 55€
vila elana sarti smeštaj

Vila Elena – Sarti

Aranžman Najam
10, 15 - noći
2, 3, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Elena Sarti – Vuila se nalazi na samoj plaži u novom delu Sartija.
Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije sa direktnim pogledom na more, dok manji deo studija nema pogled na more, zbog čega su i cenovno izdvojeni.Pored studija, vila Elena poseduje i petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane sa direktnim pogledom na more.

Vidi ponudu
Već od: 79€
vila afroditi apartmani sarti

Vila Afroditi – Sarti

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Afroditi – Sarti, Vila je dobila ime po grčkoj boginji lepote i ljubavi i po ocenama gostiju prethodne sezone u potpunosti opravdala i zaslužila taj naziv. Nalazi se u starom delu Sartija, ušuškana u mirnoj ulici u blizini glavnog trga i crkve, 100 m udaljena od plaže.

Vidi ponudu
Već od: 79€
vila arhon sarti smestaj

Vila Arhon – Sarti

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Arhon – Sarti, Vila se nalazi  novom delu Sartija, u tihoj i „romantičnoj“ uličici, koja garantuje boravak bez buke. Od plaže je udaljena samo 60 m, dok do centra treba oko 6 minuta lagane šetnje. Iako starija kuća, svojim kvalitetom i predusretljivošću domaćina, pokazala se kao dobar izbor.

Vidi ponudu
Već od: 79€
vila chrisula sarti smestaj grcka

Vila Chrisula – Sarti

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Chrisula – Sarti, Lokacija kuće je takva da joj je sve blizu. Smeštena je u centralnom delu Sartija, 90 m od plaže, a 30m od najvećeg super marketa u mestu. Novijeg je datuma gradnje.Raspolaze sa studijima za smeštaj dve, tri i četiri osobe.

Vidi ponudu
Već od: 79€
vila stela sarti smestaj

Vila Stela – Sarti

Aranžman
10 - noći
4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Stela – Sarti, vila se nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj ulici koja garantuje miran boravak bez buke. Udaljena je od peščane plaže oko 100m. Idealna za porodice i veća društva jer raspolaže velikim apartmanima. Iako starija vila izuzetno je čista i odiše domaćinskom atmosferom.

Vidi ponudu