Letovanje 2017 Paralija apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2017

Letovanje Paralija – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.
Paralija je najpopularnije letovalište kod naših turista. Smeštena je u Olimpskoj regiji i veoma je popularno letovalište na Egejskom moru. Od Niša je udaljena 440 km. U Paraliji ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršeno letovanje – veliki broj povoljnih marketa, suvenirnica, peščana plaža i plitko more što je pogodno za  decu i neplivače, veliki broj kafića i uzbudljiv noćni život za mlade, veliki izbor apartmana u Paraliji, sportske atrakcije na vodi, izleti do Soluna, Halkidikija, manastira Meteori, Atine i drugih mesta i još mnogo zanimljivih sadržaja za svačiji ukus. Apartmani Paralija – Veoma važan deo vašeg letovanja svakako je smeštaj – apartmani u Paraliji u kojima ćete provesti veliki deo odmora. Široka lepeza apartmana u Paraliji vam stoji na raspolaganju. U našoj ponudi možete naći veliki izbor apartmana u Paraliji, hotela, vila, studija i drugih vrsta smeštaja koji će odgovarati vašim potrebama. Smeštaj u Paralijii, hoteli i apartmani u Paraliji po najpovoljnijim cenama. Ponudu apartmana u Paraliji možete pogledati na našem sajtu. Za sve informacije o smeštaju, ponudi i apartmanima u Paraliji možete kontaktirati agenciju.

Smeštaj Paralija, apartmani Paralija

Apartmani Paralija – Paralija nudi veliki izbor smeštaja  – od luksuznih hotela, apartmana, do povoljnih kuća, vila, studija i drugo. Apartmani Paralija – u našoj ponudi naći ćete apartmane po vašoj meri, blizu centra ili plaže sa svim potrebnim sadržajima. Pogledajte našu ponudu – smeštaj Paralija.

Program leto 2017 Paralija – pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana u Paraliji. Tu su i brojne first minute i last minute ponude – letovanje Paralija 2017.

Već od: 70€

Vila Iris – Paralija

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila „ IRIS “  Paralija, Vila raspolaže sa studiima 1/2, 1/3 i 1/4 koji su opremljni čajnom kuhonjom sa osnovnim posuđem, sat TV-om, kupatilom, terasom, klima uređajem, WI-FI. Nalazi se pored škole i udaljena je od plaže oko 30m. Većina studia ima bočni pogled na more.

Vidi ponudu
Već od: 70€
Vila Vision Paralija

Vila Vision – Paralija

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Vision – Paralija. Ovo hotel apartmanskog tipa koji se nalazi na svega je 2-3 min hoda od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima. Svi studiji imaju sopstveno kupatilo, čajnu kuhinju sa posuđem, SAT tv, klima uređaj, terasu sa garniturom za sedenje.

Vidi ponudu
Već od: 75€
Vila Lucia

Vila Lucia – Paralija

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE POPUST 17%

Vila Lucia – Paralija. Vila je od plaže udaljena 250m. U blizini se nalazi veći broj radnji, barova i restorana. Raspolaže sa studiima 1/2, 1/3 koji su opremljni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, sat TV-om, kupatilom, terasom i klima uređajem, kao i apartmanima 1/4

Vidi ponudu
Već od: 65€
Vila emilios paralija

Vila Emilios – Paralija

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Emilios – Paralija. Vila se nalazi u centralnom delu Paralije i udaljena je oko 100 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj

Vidi ponudu
Već od: 60€
Vila Nautilus Paralija

Vila Nautilus – Paralija

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Nautilus – Paralija. U mnoštvu živopisnih uličica u Paraliji, u centru, na 200 m od plaže nalazi se vila Nautilus. Specifično zdanje, ističe se neobičnom arhitekturom koja je izdvaja kao jednu od najlepših i najneobičnijih vila u kraju. Ispred vile je lepo uredjeno dvorište koje doprinosi celokupnom utisku. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima.

Vidi ponudu
Već od: 75€
Vila Pralina

Vila Pralina – Paralija

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Pralina – Paralija.  Vila se nalazi u pešačkoj zoni na 10m od mora. Raspolaže sa studiima 1/2, 1/3 koji su opremljni čajnom kuhonjom sa osnovnim posuđem, sat TV-om, kupatilom, terasom i klima uređajem. Gostima vile je dostupan bežični internet. Većina studia ima pogled na more. 

Vidi ponudu
Već od: 45€
Vila Lena

Vila Lena – Paralija

Aranžman Najam
10 - noći
4, 5, 6, 7, 8 - ležaja
- prevoz

Vila Lena – Paralija. Od plaže je udaljena 130m. Oko vile se nalazi veliki broj prodavnica, barova i restorana. Raspolaže sa duplexima 1/4 i 1/5 koji se sastoje iz čajne kuhinje i dve odvojene sobe sa po dva odnosno tri ležaja, kao i duplexima 1/6, 1/7 i 1/8

Vidi ponudu