Već od: 108€
Vila Porto Nikiti

Vila Porto Nikiti – Nikiti

Najam
10, 12 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Porto Nikiti – Nikiti. Nova luksuzna kuća Porto Nikiti nalazi se u mirnom delu Nikitija na 190m od plaže. Apartmani i studiji se nalaze u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji su za 2-3 osobe sa udobnom foteljom na rasklapanje, a apartmani su za 3-4 osobe.

Vidi ponudu
Već od: 78€
Vila Sofia

Vila Sofia – Nikiti

Najam
10, 12 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz
Do 18% popusta

Vila Sofia – Nikiti. Nalazi se na 290m od plaže. Kuća je renovirana 2011. godine i u ponudi su studiji, apartmani i mezonete koji se nalaze u niskom, visokom prizemlju i prvom spratu. Mezonete su na dva nivoa, s tim što se u nekim spavaća soba nalazi na gornjem, a u drugim na donjem nivou.

Vidi ponudu
Već od: 75€

Vila Palm House – Nikiti

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Palm House Nikiti, se nalazi u mirnom delu Nikitija, na udaljenosti oko 150 m od plaže. Ispred vile je dvorište koje se koristi kao parking prostor. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

Vidi ponudu
Već od: 35€
Blue & Orange apartmani

Blue & orange apartments – Nikiti

Najam
10 - noći
4, 5, 6 - ležaja
- prevoz
OSLOBOĐEN APARTMAN ZA TERMIN OD 01.06. - 11.06 % POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI

Blue & orange apartments – Nikiti. Nalaze se na samoj plaži (u apartmanskom naselju). Apartmani u dva nivoa na odličnoj poziciji u Nikitiju, predviđeni za smeštaj maksimalno 6 osoba, idealni za porodično letovanje. Deo su tipskog apartmanskog naselja. 

Vidi ponudu