Letovanje 2017 Neos Marmaras apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2017

Letovanje Neos Marmaras – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Neos Marmaras – ovo fantastično letovalište na Sitoniji morate posetiti. Kristalno more, sitan pesak na gradskoj plaži sa šetalištem, prelep grad, kao i izolovana plaža Paradiso pružaju nezaboravan odmor svim posetiocima. Kafići u centru sa prelepim pogledom na more, brojni restorani i taverne, trgovine i drugi sadržaji upotpuniće vaše letovanje u Neos Marmarasu. Letovanje Neos Marmaras – preporuka za sve putnike, svih starosnih doba. Neos Marmaras je najurbanije mesto na Sitoniji, tako da vam ništa neće nedostajati tokom letovanja u Neos Marmarasu. Prilika za miran odmor ili kupovinu, ispijanje kafe u kafićima, dobar provod u restoranima – izbor je vaš. Apartmani Neos Marmaras – veliki broj apartmana u Neos Marmarasu pruža komfor na zavidnom nivou. U našoj ponudi možete pronaći apartmane u Neos Marmarasu u centru grada, na gradskoj plaži ili na Paradiso plaži. Paradiso plaža u Neos Marmarasu je udaljena od centra grada, nalazi se na ulazu u Neos Marmaras. Ukoliko ne putujete svojim kolima, na raspolaganju vam je turistički vozić koji saobraća do centra Neos Marmarasa.

Apartmani Neos Marmaras – Smeštaj u Neos Marmarasu pružaju hoteli različitih kategorija, privatne kuće i vile, apartmani i dr. Odlučite između apartmana koji su u gradu, ali nešto dalji od plaže ili apartmana na gradskoj ili Paradiso plaži.

Program leto 2017 Neos Marmaras – pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana u Neos Marmarasu. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za letovanje u Neos Marmaras 2017.

.

Već od: 100€

Vila Vula – Neos Marmaras

Aranžman
10, 12 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Vula Neos Marmaras – Vila se nalazi na 20m od mora, na jednom od najlepših trgova u Neos Marmarasu. Do gradske plaže ima oko 5 minuta. Smestaj: studiji 2 do 4 osoba. Svi studiji se nalaye na prvom spratu i imaju LCD TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj (koriscenje ukljucenu o cenu), terasu

Vidi ponudu