Letovanje 2018 Nea Vrasna apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Nea Vrasna – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Letovalište Nea Vrasna nalazi se na udaljenosti od oko 70 km od Soluna i Kavale, između Asprovalte (500 m), i Stavrosa (6 km) sa kojima je povezana širokom peščanom plažom nagrađivanom „plavom zastavom“ Evropske unije i Mediterana, kao i predivnim popločanim i uredjenim korzom uz zaliv. Vrasna “gleda” amfiteatralno na Egejsko more, a zaliv Strimonikos joj je kao na dlanu. Sama Nea Vrasna, iako nije veliko mesto, prostire se u dužini od oko 2 km, a u dubini nekih 7 ulica. Lepo sredjeno šetaliste, dosta restorana i kafića, fontane, puno sadržaja za decu, a malo butika i radnji bez glasne muzike, haosa…Letovanje u Nea Vrasni svodi se na prijatan porodični odmor, te je zaista takav profil ljudi i na plaži.

Pripada regiji Svetog Đorđa, zajedno sa Stavrosom i Asprovatom, poznate i kao dolina “Makedonskih Tempa”, sa kotlinom Rentina koju preseca i u zaliv se uliva rečica Rihios. Građena su u skoro istom stilu i razlikuju se od ostalih turistickih mesta u Grčkoj. Široke plaže, bogato zelenilo, antičko blago i moderna naselja neke su osobine ove oblasti u zalivu Strimonikos. To što ovu oblast jos čini posebnom je i blizina Ouranoupolisa, planine Atos, antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis i muzej u njemu, pećina Alistratis koja svedoči o životu na ovom području još iz paleolitskog doba.

  • Kome se preporučuje Nea Vrasna: ljubiteljima mirnog odmora, porodicama sa decom, svima koji žele da uštede novac
  • Kome se Nea Vrasna ne preporučuje: ljubiteljima aktivnog odomora, divljih plaža, netaknute prirode.

Apartmani Nea Vrasna – Smeštaj u Nea Vrasni uglavnom je pozicioniran nedaleko od plaže, najudaljeniji smeštaj koji imamo u ponudi nalazi se 500m od plaže.

Program leto 2018 Nea Vrasna – pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za letovanje u Nea Vrasni 2018. Ukoliko želite da boravite u nešto življem a veoma sličnom mestu, pogledajte našu ponudu apartmana u Asprovalti za leto 2018.

Već od: 70€

Vila Alexandros – Nea Vrasna

Aranžman Najam
10 - noći
2, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Alexandros – Nea Vrasna – Vila Alexandros se nalazi na 20 metara udaljenosti od plaže, u delu Nea Vrasne ka Asprovalti. Ovaj objekat raspolaže dvokrevetnim studijima i veoma prostranim četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima, koji su smešteni na visokom prizemlju.

Vidi ponudu
Već od: 55€
Vila Aleksandra

Vila Aleksandra – Nea Vrasna

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6, 7 - ležaja
- prevoz
15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!! 10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

Vila Aleksandra – Nea Vrasna. Vila se nalazi u Nea Vrasni, udaljena oko 120m od plaže, od Asprovalte oko 750m. Sagrađena je pre nekoliko godina i od tada je u našoj stalnoj ponudi. Vila se nalazi u blizini plaže, ima dvorište i odlikuju je čisti i lepo uređeni studiji i komforni apartmani. Nalazi se i blizu Asprovalte, do koje može da se prošeta plažom i šetalištem.

Vidi ponudu
Već od: 59€
Vila Smeraldo

Vila Smeraldo – Nea Vrasna

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!! 10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

Vila Smeraldo – Nea Vrasna. Vila se nalazi u Nea Vrasni, udaljena oko 160m od plaže i 800m od Asprovalte. Ova vila ne samo da je novosagrađena, već je i jedna od najlepših vila u Nea Vrasni. Preporučujemo je zbog dobre lokacije, blizine plaže od koje je udaljena samo 160m i luksuzno opremljenih studija. Studiji su uređeni sa puno detalja i zadovoljiće ukuse svih gostiju koji vole da uživaju u sitnicama na njihovom letovanju u Grčkoj.

Vidi ponudu
Već od: 59€
Vila Thalia

Vila Thalia – Nea Vrasna

Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz
15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!! 10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017

Vila Thalia – Nea Vrasna. Vila je udaljena od plaže oko 120m u nalazi se u centralnom delu Nea Vrasne. Ovo je potpuno nova vila, na izvrsnoj lokaciji, u centralnom delu Nea Vrasne, na samo 120m od plaže. U vili se nalaze moderno sređeni studiji i apartmani, a u okviru vile je i uređeno dvorište sa roštiljem. Vila se preporučuje porodicama sa decom, a posebno četvorokrevetni studiji koji imaju krevete na sprat.

Vidi ponudu
Već od: 79€
Vila Christina village luxury

Vila Christina village luxury – Nea Vrasna

Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz
15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!!

Vila Christina village luxury – Nea Vrasna. Vila je udaljena oko 400m (nepunih 5 minuta hoda) od plaže i na oko 150m od crkve. Nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne u prelepom ambijentu, besprekorno uredjenom dvorištu, okruženom zelenilom. Bezbroj detalja prilikom uredjaja ove vile,

Vidi ponudu
Već od: 64€
Vila Eleni

Vila Lena 1 – Nea Vrasna

Najam
10 - noći
3, 4, 5, 6, 7, 8 - ležaja
- prevoz

Vila Lena 1 – Nea Vrasna. Vila se nalazi na 350 m od obale mora.Raspolaže 1/3 studiima koji se nalaze u prizemlju i 1/4, 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 apartmanima koji se nalaze na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu, internet, parking, roštilj koji je na raspolaganju gostima.

Vidi ponudu