Letovanje 2017 Nea Skioni apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2017

Letovanje Nea Skioni – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Nea Skioni – romantično lučko mesto na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, okruženo borovom šumom. Popločane ulice, stare primorske kućice, taverne i još mnogo mediteranskih čarolija doživećete u Nea Skioniju. Plaža je prostrana i peščana, a voda čista sa postepenim ulazom. Letovanje Nea Skioni – mirno letovalište, dobro snabdeveno trgovinama svih vrsta, u Nea Skioniju pronaći ćete sve što vam je potrebno za savršen odmor.

Apartmani Nea Skioni – izdvojili smo za vas apartmane u Nea Skioniju blizu plaže i centra. Apartmani i studiji su lepo opremljeni, sa svim potrebnim sadržajima, komforni i dobro locirani.

Već od: 95€

Vila Lemoni Studio – Nea Skioni

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Lemoni Studio – Nea Skioni – Vila se nalazi u mirnom delu Nea Skionija na oko 100m od plaže i centra mesta. Vila nudi smeštaj u prostranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi studiji se nalaze na 1. spratu i opremljeni su kuhinjom (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem

Vidi ponudu
Već od: 61€

Vila Skioni Resort – Nea Skioni

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Skioni Resort – Nea Skioni. Vila se nalazi u mirnom delu Nea Skionija na oko 40m od plaže i oko 100m od centra mesta. Kompletno renovirana 2011. i nudi smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i petokrevetim apartmanima koji su opremljeni kuhinjom (mini rerna sa dve grejne ploče), kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem, TV-om. U dvorištu vile postoji ozidani roštilj i deo za sedenje. Petokrevetni apartman nema sopstvenu ograđenu terasu već je gostima na raspolaganju dvorište vile i dvorišni stolovi i garniture za sedenje.

Vidi ponudu
Već od: 84€
Vila sofia nea skioni grcka

Vila Sofia – Nea Skioni

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Sofia – Nea Skioni – Na samo 20m od plaže i 200m od centra mesta nalazi se vila Sofia. Ova vila koja je izgrađena 2011. nudi smeštaj u trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim mezonetama. Studiji se sastoje iz jednog francuskog ležaja i jednog singl kreveta dok se u mezonetama nalaze po dva francuska ležaja.

Vidi ponudu