Letovanje 2018 Nea Kalikratia apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Nea Kalikratia – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Nea Kalikratia leto 2018

Nea Kalikratia se nalazi nedaleko od Soluna, na svega 30 minuta vožnje autobusom. Kao i kod okolnih mesta, jedan od glavnih aduta Nea Kalikratije jeste blizina našoj zemlji. Nea Kalikratija ima solidnu gradsku plažu, prsotranu i peščanu, sa čistom i plitkom vodom. Veoma lepe plaže nalaze se na par minuta vožnje od Nea Kalikratije, među kojima se izdvaja Sahara. Ukoliko volite uređene, prostrane plaže, sa prijatnom muzikom i ležaljkama, onda ćete ovu plažu obožavati. Ležaljku možete zakupiti konzumacijom pića.

Nea Kalikratia je odlično snabdevena marketima, restoranima, tavernama. Letovanje Nea Kalikratia – mesto se preporučuje putnicima svih uzrasta: najmlađima je na raspolaganju plitko i čisto more i peščana plaža, aqua park koji je nedaleko od Nea Kalikratije, za mlade i željne provoda tu su kafići i barovi koji organizuju dobre žurke, kao i Solun, a i oni željni odmora se mogu ušuškati u nekom od apartmana u mirnim krajevima Nea Kalikratije i uživati u velikoj plaži i fantastičnom moru.

Apartmani Nea Kalikratia – smeštaj u Nea Kalikratiji – privatne kuće, vile, apartmani i studiji u Nea Kalikratiji stoje vam na raspolaganjau. U našoj ponudi apartmana u Nea Kalikratiji možete naći apartmane na samoj plaži, sa predivnim pogledom na more. Gostoljubivi domaćini učiniće vaše letovanje u Nea Kalikratiji još prijatnijim.

Program leto 2018 Nea Kalikratia – u ponudi je veliki broj apartmana u Nea Kalikratiji, bližih moru ili centru mesta. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za letovanje u Nea Kalikratiji 2018.

Već od: 100€
Vila Dora nea kalikratia smeštaj

Vila Dora – Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
LAST MINUTE

Vila Dora Nea Kalikratia 2018. Vila Dora se nalazi na samoj plaži, nedaleko od centra Nea Kallikratije. U neposrednoj blizini se nalazi i supermarket (1 minut). Potpuno nova vila koja raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/3+1 studijima i apartmanima, koji su opremljeni novim nameštajem, velikim šporetima, frižiderima, plazma televizorima i klimom. Ističemo fantastičan pogled na otvoreno more i celo mesto.

Vidi ponudu
Već od: 90€
Vila Mikes nea kalikratia

Vila Mikes – Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Mikes Nea kalikratia –  nalazi se u mirnom delu Nea Kallikratije na oko 200 metara od glavne plaže (četiri minuta hoda) i oko 100 metara (oko dva minuta hoda) od sporedne plaže. Supermarket i pekara se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Hotel raspolaže sa 1/2, 1/3, i 1/4 studijima, od kojih su neki rađeni u dva nivoa. Svi studiji su klimatizovani i imaju kupatilo i kuhinjice, TV i terase ili dvorišta.

Vidi ponudu
Već od: 100€
Vila Sofia Nea Kalikratia

Vila Sofia – Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
LAST MINUTE

Vila Sofia Nea Kalikratia 2018 Vila ima odličan položaj, na samoj plaži sa pogledom na otvoreno more, a blizu centra mesta. Kuća raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a postoji i mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja. Dva ležaja se nalaze u sobi, a jedan u kuhinjskom delu. Svi studiji su klimatizovani i imaju TV, kupatilo, kuhinjski deo i lepe terase.

Vidi ponudu
Već od: 90€
vila dimitris nea kalikratia smestaj

Vila Dimitris Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
3, 4 - ležaja
- prevoz
LAST MINUTE

Vila Dimitris Nea Kalikratia – Četvorokrevetni apartmani u mirnom delu Nea Kallikratie idealni za smeštaj dve porodice koje letuju zajedno.
Nalaze se u mirnom delu Nea Kallikratie na oko 4 minuta hoda od glavne plaže i 1 minut hoda od sporedne plaže (divlje). Apartmani gledaju na lep parkić, a u blizini se nalazi i igralište za decu.

Vidi ponudu
Već od: 95€
Vila Iraklis

Vila Iraklis – Nea Kalikratia

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Iraklis – Nea Kalikratia. Objekat Iraklis sadrži trokrevetni studio i trokrevetni apartman sa pomoćnim krevetom za decu. I studio i apartman smešteni su na drugom spratu i imaju terasu sa pogledom na more. Trokrevetni studio sastoji se od sobe sa jednim francuskim krevetom i jednim singl krevetom,

Vidi ponudu
Već od: 105€
Vila Kali Krati

Vila Kali Krati – Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
2 - ležaja
- prevoz

Vila Kali Krati – Nea Kalikratia. Objekat poseduje dvokrevetne apartmane (koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta) i lociran je u prvom redu kuća u centru grada, sa pogledom na park i na more. Apartmani su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji, udaljeni su 100 metara od duge peščane plaže

Vidi ponudu
Već od: 130€
Vila filareti Nea Kalikratia smeštaj

Vila Filareti – Nea Kalikratia

Najam
10 - noći
4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Filareti Nea Kalikratia, Vila se nalazi na odličnoj poziciji, u centru Nea Kallikratije, na samoj plaži. U blizini se nalaze supermarket, pekara i zelena pijaca. Raspolaže sa prostranim četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Imaju TV prijemnike i prostrane terase sa pogledom na more (plažu).

Vidi ponudu