Već od: 65€
vila BOUZALIS NEA FLOGITA smeštaj

Vila Bouzalis Nea Flogita

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Bouzalis Nea Flogita – apartmani se nalaze u prvom redu kuća na samoj obali i šetalištu. Od plaže ih deli uređeni park. Sastoje se od tri međusobno spojene kuće koje pripadaju istim vlasnicima – braći Bouzalis. Apartmani i studija se razlikuju po strukturi, kvadraturi i opremljenosti.

Vidi ponudu
Već od: 75€
vila-zorbas nea flogita smeštaj

Vila Zorbas Nea Flogita

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE PONUDA !!! 20% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI !!!

Vila Zorbas Nea Flogita – Smeštaj se nalazi u prvom redu kuća, odmah uz dugu peščanu plažu Nea Flogite.Raspolaže sa dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima manjih dimenzija.U dvokrevetnim studijima se nalaze dva odvojena ležaja, kuhinjski elementi sa dve ugrađene grejne ploče (ringle), mali frižider i kupatilo sa tuš kadom.

Vidi ponudu
Već od: 49€
Vila eli nea flugita apartmani

Apartmani Eli lux – Nea Flogita

Najam
10 - noći
5, 6, 7, 8 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST do 15%

Apartmani Eli lux – Nea Flogita. Novi apartmani koji su poćeli sa radom 2014.godine. Apartmani imaju kvadraturu oko 250 metara kvadratnih, poseduju 3 spavaće sobe svaka soba ima francuski ležaj i sopostveni izlaz na terasu , dnevnu sobu sa dva ležaja (ugaonom garniturom) i kaminom, soba je povezana sa kuhinjom i 3 izlaza na terasu.

Vidi ponudu
Već od: 59€

Vila Eli – Nea Flogita

Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Eli – Nea Flogita. Nalaze se na 80 metara od plaže,100 m od pijace ka Nea Mudanji. Apartmani su u prvom redu vila sa kojih se vidi more, ispred vile se nalazi park. Raspolaže velikim prostranim apartmanima I duplex apartmanima kuhinja je u svakoj jedinici zasebna prostorija.

Vidi ponudu