Letovanje 2018 Leprokarija apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Leptokarija – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Leptokaria se nalazi na oko 85 kilometara jugozapadno od Soluna i 25 kilometara južno od trgovačkog centra Katerini, na najlepšem delu obale koja se pruža podno planine Olimp. Ova olimpska regija ima jedinstvenu banjsku klimu koju karakterišu susret planinskih i mediteranskih vazdušnih struja, toplo more i veoma prijatne noći.

Letovanje u leptokariji biće jako prijatno svim generacijama. Ovde ćete naći sve što Vam je potrebno da uživate u Vašem letovanju: dugu peščano-šljunkovitu plažu, lepo šetalište kraj obale, trgovačko-pešačku zonu i park u centru naselja. Tu je i mnoštvo marketa, hotela, rent a car agencija, taverni, kafića, kao i diskoteka i pošta.

Veoma je privlačna i zbog izuzetnog geografskog položaja uz autoput i železničku prugu koji povezuju Solun i Atinu.

Za leto 2018 u Leptokariji pripremili smo vam bagatu ponudu smeštaja – apartmana. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za letovanje 2018 Leptokarija.

Već od: 65€
Vila Sula Leptokarija

Vila Sula – Leptokarija

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Sula – Leptokarija. Nalazi se na oko 180 metara od plaže. Vila koja je godinama poznata na našem tržištu po visokom kvalitetu smeštaja u 1/2 i 1/3 studijima. Svaki studio je opremljen kuhinjom, sa priborom za jelo i kuvanje u studiju, kupatilom, TV-om i klimom. Sobe koje su okrenute ka dvorištu imaju tendu na terasi.

Vidi ponudu
Već od: 60€
Vila Magda

Vila Magda – Leptokarija

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Magda – Leptokarija 2018. Vila se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je dvospratna zgrada čiji jedan deo ima delimični pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima opremljena kuhinjom sa frižidrom, kupatilom sa TWC-om, balkonom, klima uredjajem kao TV-om.

Vidi ponudu
Već od: 70€
Vila elvina leptokarija grcka

Vila Elvina – Leptokarija

Aranžman Najam
10, 15 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Elvina – Leptokarija – Vila je novijeg datuma koja nalazi se na 40 metara od plaže, a stotinak metara od centra Leptokarije. Vila poseduje manji lobi i recepciju, a raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima od kojih svaki poseduje terasu, kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj

Vidi ponudu