Jerisos je jedno do najlepših i nama najdražih letovališta na Atosu, trećem prstu Halkidikija. Iako je od nedavno predstavljen našem tržištu, postao je veoma popularan. Najkraći opis Jerisosa išao bi ovako: mirno mesto sa prelepim morem. Ali to nije sve što ovo mesto nudi. Prati ga pojačani razvoj turizma, pa se iz godine u godinu menja: otvaraju se restorani, pekare, kafići, suvenirnice i drugi sadržaji. Veliki broj privatnih kuća nudi lepo uređene apartmane za prijem gostiju. Ukoliko preferirate hotelski smeštaj, a želite da boravite na Atosu, preporučujemo Uranopolis. Za nešto aktivniji odmor, možete posetiti okolna mesta, poput Uranopolisa ili ostrva Amuljani, antički grad Stagiru, gradić Amfipolis i dr. Topla preporuka je i da posetite plažu Koumitsa, koja se nalazi na samo 12 km od Jerisosa, na samoj granici sa Svetom gorom. Duž plaže je lepo uređeno šetalište sa klupama i nekoliko kafića. Ulaz u vodu je postepen, a voda je veoma čista sa prelepom nijansom kristalno plavo zelene boje.

Kome se preporučuje Jerisos: Porodicama sa decom, ljubiteljima mirnog odmora, kojima je akcenat na lepoj vodi i plaži.

Kome se ne preporučuje Jerisos: Ljubiteljima noćnog provoda i velikih, urbanih mesta.

Pogledajte ponudu apartmana u Jerisosu u nastavku. Izdvojili smo apartmane i studije za svačiji ukus. Veoma je važno da naglasimo da je smeštaj nedaleko od plaže i da je samo mesto ravničarsko, pa je pristup plaži veoma lak.

Apartmani Jerisos, letovanje Jerisos, leto 2018 Jerisos, Grčka 2018

Već od: 64€
Vila Ericius

Vila Ericius – Jerisos

Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6, 7 - ležaja
- prevoz

Vila Ericius – Jerisos. Vila se nalazi na oko 170 metara od plaže. Ericius je jedna od najnovijih i najluksuznijih vila u Jerisosu. Moderno, luksuzno opremljene smeštajne jedinice, dekorisane sa puno ukusa i bezbroj detalja, daju nam za pravo da ne budemo lažno skromni u opisu i preporuci ove vile.

Vidi ponudu
Već od: 69€
Vila Kleopatra

Vila Kleopatra – Jerisos

Aranžman Najam
10 - noći
4 - ležaja
- prevoz
5% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!!

Vila Kleopatra – Jerisos. Vila se nalazi u prvoj liniji do mora, preko puta plaže i šetališta. Vila Kleopatra se svakako nalazi na najboljolj lokaciji u Jerisosu, tako da je preporuka za sve goste koji vole da im je more na dohvat ruke.

Vidi ponudu
Već od: 67€
Vila Stelios

Vila Stelios – Jerisos

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz
5% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!!

Vila Stelios – Jerisos. Vila Stelios je udaljena je oko 350m od plaže, u neposrednoj blizini crkve. Ova vila je već godinama poznata na našem tržištu, a odlikuju je komforni studiji i apartmani sa kompletno opremljenim kuhinjama (sa električnim štednjakom i velikim frižiderom sa zamrzivačem).

Vidi ponudu
Već od: 93€
Vila Mixanikus

Vila Mixanikus – Jerisos

Najam
10 - noći
3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Mixanikus – Jerisos. Nalazi se na oko 150m od plaže. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani poseduju TV,AC, bežični internet.

Vidi ponudu
Već od: 6€
Vila Maria

Vila Maria – Jerisos

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Maria – Jerisos. Nalazi se na 140m udaljenosti od plaže. Raspolaže jednosobnim apartmanima i studiom. Apartmani su sa jednom spavaćom sobom sa dva ležaja i opremljenom kuhinjom-trpezarijom sa ležajem na razvlačenje, kupatilom (TWC), TV/AC, klasičnom ili malom terasom.

Vidi ponudu
Već od: 65€
Vila Petrou

Vila Petrou – Jerisos

Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Petrou – Jerisos. Nalazi se na oko 180 m od plaže. Vila raspolaže jednosobnim apartmanima (soba sa dva ležaja i ležajima na sprat ili sa tri klasična ležaja), i dvosobnim apartmanom sa po dva klasična ležaja, sa posebno izdvojenom opremljenom kuhinjom, kupatilo-TWC, terasa.

Vidi ponudu
Već od: 69€
Vila Rulis

Vila Rulis – Jerisos

Najam
10 - noći
3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz
15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!!

Vila Rulis – Jerisos. Vila se nalazi u centralnom delu Jerisosa, na oko 80m od plaže. Vila Rulis je za svaku preporuku, kako zbog svoje lokacije, tako i zbog komfora i opremljenosti apartmana i duplexa.

Vidi ponudu