Letovanje 2018 Hanioti apartmani – smeštaj, first minute, last minute ponude za leto 2018

Letovanje Hanioti – first minute – popusti za rane rezervacije od 20%.

Hanioti je jedno od najtraženijih letovališta u svakoj sezoni. Žašto su turisti u tako velikom broju birali baš Hanioti? Mi vam možemo objektivno reći da Hanioti ima veliki broj prednosti: blizu je, lepo je uređen, ima dobru plažu, čisto more i kvalitetan smeštaj. Izdvojili smo za vas veoma povoljan i kvalitetan apartmanski smeštaj u Haniotiju za leto 2018.

Par reči o Haniotiju: Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju poznato i mondensko letovalište na oko 95 kilometara od Soluna. Hanioti se nalazi četiri kilometra ispred Pefkohorija. Hanioti karakterišu predivna peščana plaža, okružena bujnom mediteranskom vegetacijom, blistavo čisto i toplo more. Osim što mesto nudi dobar provod, turistima su na raspolaganju turističke i rent-a-car agencije, supermarketi, veliki broj taverni, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulanta, apoteka i pošta. Na plaži u Haniotiju je takođe moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za bavljenje sportovima na vodi. Prema predanju, Hanioti je dobio ime po svom prvom stanovniku, koji se nastanio na 2 km od sadašnjeg centra sela, a došao je sa Krita iz mesta Hania.

Letovanje Hanioti – Naselje Hanioti je skoncentrisano izmedju magistrale sa zapadne strane i obale Toroneos zaliva sa istočne, gde su se naslagale vile, hoteli, prodavnice, restorani itd. Pogodan geografski položaj Hanioti je maksimalno iskoristio i postao vodeće letovalište Kasandre. U centru Haniotija je veliki trg sa fontnom gde se spaja šest ulica. U tim ulicama je uveče zabranjen saobraćaj, i u njima se nalazi veliki broj prodavnica, taverni i koktel barova. Duž plaže je uređeno šetalište, pored koga veliki i lep park, pa opet šetalište uz koje je živopisna crkva odakle senovite uličice vode ka glavnom trgu. Sve ovo doprineće da vaše letovanje u Haniotiju bude prijatno i nezaboravno.

Apartmani Hanioti – Najveći broj apartmana u Haniotiju smešten je ispod glavne magistrale. Hoteli, privatne kuće i apartmani u Haniotiju nude smeštaj turistima, uz pun komfor, a ljubazni domaćini učiniće sve da vaše letovanje u Haniotiju bude prijatno. U našoj ponudi naći ćete raznovrsne apartmane u Haniotiju, od onih blizu plaže, u mirnim delovima Haniotija ili u centru, izbor je vaš.

Program leto 2018 Hanioti – pripremili smo vam bogatu ponudu smeštaja – apartmana u Haniotiju. Tu su i brojne first minute i last minute ponude za – letovanje Hanioti 2018

Već od: 69€
vila Petrakis Hanioti

Vila Petrakis – Hanioti

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Petrakis – Hanioti. Vila Petrakis se nalazi u blizini centra Haniotija, na oko 250 m od plaže. Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima i 1/2 i 1/3 apartmanima raspoređenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC i terasu.

Vidi ponudu
Već od: 79€
makedonian sky hanioti grcka apartmani

Vila Makedonian Sky – Hanioti

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Makedonian Sky – Hanioti. Vila Makedonian Sky 2 se nalazi u mirnom delu Haniotija na 350 m od plaže. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne studije raspoređene u niskom prizemlju i na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo

Vidi ponudu
Već od: 60€
Vila Maria

Vila Maria – Hanioti

Aranžman
10, 7 - noći
2 - ležaja
- prevoz

Vila Maria – Hanioti. Nalazi se na 350 m udaljenosti od plaže, u samom centru Haniotija. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studia, na prvom i drugom spratu, kod trokrevetnih studio treci lezaj je veliki kanape(kauč na razvlačenje) gde mogu spavati dve odrasle osobe. Svaki studio poseduje kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, TV, klima-uređaj se ne doplaćuje, i terasu. 

Vidi ponudu
Već od: 90€

Vila Odyseas – Hanioti

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Odyseas – Hanioti. Nalazi se u centru letovališta, oko 80m od gradskog trga i oko 350m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj samoposluga restorana i kafića. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se sastoje od opremljene kuhinje, dva spojena ili manjeg francuskog i standardnog ležaja, kupatila i terase sa garniturom za sedenje.

Vidi ponudu
Već od: 59€

Vila Sarantis – Hanioti

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Sarantis – Hanioti. Nalazi se u mirnom delu na oko 270 m od centra Haniotija, a na oko 550 m od plaže. Raspolaže 1/2 i 1/3 studio apartmanima. Svi studio apartmani su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, terasom, TV-om i klima uređajem (nije uključena u cenu). Vila ima Wi-Fi , korišćenje uz malu doplatu. Vila ima svoj bazen, lepo uredjenu zelenu površinu.

Vidi ponudu
Već od: 59€
Vila Nikifiros

Vila Nikiforos – Hanioti

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Nikiforos – Hanioti. Nalazi se u mirnoj ulici na 160m od centra Haniotija, a na 240 m od plaže. Raspolaže 1/2 i 1/3 studio apartmanima. Svi studio apartmani su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, terasom, TV-om i klima uređajem (doplata 3 eur dnevno). Vila ima svoj bazen, lepo uredjenu zelenu površinu i igralište za decu. Sve terase su okrenute ka bazenu

Vidi ponudu