Letovanje 2018 Zakintos – apartmanski smeštaj – najpovoljniji aranžmani Zakintos, Laganas

Zakintos je ostrvo u Jonskom moru, poznato po fantastičnim plažama i odličnom provodu. Glavni grad je Zante, koji se nalazi u jugositočnom delu ostrva. U našoj bogatoj ponudi smeštaja u Laganasu sigurno možete pronaći smeštaj po meri.

Apartmani Laganas – cene apartmanskog smeštaja u Laganasu za leto 2018 možete videti u nastavku. Izdvojili smo za vas najpovoljniji smeštaj u Laganasu, leto 2018. Pored redovnih ponuda smeštaja na Zakintosu, očekuju vas mnogobrojne povoljnosti za rane uplate, kao i last minute ponude za Zakintos.

Zakintos ima veliki broj plaža, kako uređenih, tako i divljih plaža. Iako je Zakintos poznat kao jedna od najpopularnijih destinacija za mlade, gde je dobar provod zagarantovan, nećete pogrešiti, ako izabrete Zakintos za mirniji odmor, jer vas čeka veliki broj malih ribarskih sela, skrivenih mirnih plaža.

Plaže koje ne treba propustiti prilikom letovanja na Zakintosu:

  • Navagio
  • Gaidaros,
  • Makris Gialos,
  • Cilivi
  • Kalamaki
  • Porto Roxa
  • Porto Linionas
  • Ksigia
  • Banana
  • Gerakas
Već od: 80€
Vila Marinos

Vila Marinos – Laganas

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Marinos – Laganas, Zakintos. Vila je smestena na 400 m od plaže i na oko 1100 m od centra Laganasa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom. Poseduju klima uređaj (doplaćuje se 5 eur-a dnevno), sef (dopata 1 eur-o dnevno), TV.

Vidi ponudu
Već od: 85€
Zakintos Laganas Eugenia

Vila Eugenia I – Laganas

Aranžman
10 - noći
2 - ležaja
- prevoz

Vila Eugenia I – Laganas, Zakintos. Vila je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat).Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta.

Vidi ponudu
Već od: 80€
Zakintos Laganas Eugenia I

Vila Eugenia – Laganas

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Eugenia – Laganas, Zakintos. Vila je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat). Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta.

Vidi ponudu
Već od: 69€
Vila Mari Laganas, Zakintos

Vila Mari – Laganas

Aranžman
10 - noći
2 - ležaja
- prevoz

Vila Mari – Laganas, Zakintos. Nalazi se u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 300 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.

Vidi ponudu
Već od: 89€
vila statis 1 laganas zakintos

Vila Statis 1 – Laganas

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST 15%

Vila Statis 1 – Laganas, Zakintos. Nalazi se u mirnom delu Laganasa, na oko 60 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 450 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim (dva standardna kreveta) i trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.

Vidi ponudu
Već od: 94€
Vila Statis Laganas Zakintos

Vila Statis – Laganas

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Statis – Laganas, Zakontos. Vila se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 60 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 450 m od glavne ulice.Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta, uz mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu.

Vidi ponudu
Već od: 90€

Vila Drosos – Laganas

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Drosos – Laganas, Zakintos. Lokacija: u centru Laganasa, ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem)

Vidi ponudu
Već od: 90€
VIla Ionian Colors aparmtani Laganas apartmanski smestaj Zakintos letovanje Grcka

Vila Ionian Colors – Laganas

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Ionian Colors – Laganas, Zakintos. Lokacija: Vila je u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi. Vila je udaljena oko 150 m od plaže

Vidi ponudu
Već od: 110€

Vila Rita’s – Laganas

Aranžman
9 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Ritas – Laganas, Lokacija: Vila je odlično locirana i nalazi se na samo 20m od plaže a u samom centru Laganasa. U neposrednoj blizini vile je glavna ulica letovališta sa velikim brojem klubova/diskoteka, barova, kao i raznovrsnih prodavnica i restorana

Vidi ponudu