Skiatos je jedno od četiri ostrva arhipelaga severnih Sporada, prostire se na 48 km², dok je dužina obale oko 44 km. Južnu stranu Skiatosa karakterišu pešcane plaže, zaštitni znak letovališta, od kojih su najpoznatije Megali amos, Vasilias, Ahladies, Vromolimnos, Kolios, Agia Paraskevi, Trulos, Aselinos, Banana i nadaleko cuvena Kukunaries plaža, koja spada medu 10 najlepših na svetu. Na severu ostrva Skiatos, plaže su uglavnom šljunkovite i sa neverovatnim konfiguracijama stena, od kojih se izdvaja Lalaria. Središnji deo ostrva je brdovit, gotovo planinski reljef ostrva ukrašen je zelenilom mediteranske vegetacije. Ovaj deo ostrva idealan je za pešacke foto ture i planinare rekreativce. Odlicni klimatski uslovi su još jedna od odlika ostrva Skiatos, i dok je severna strana izložena vetrovima, južna je potpuno zaklonjena zahvaljujuci planinama, koji se šumovitim brežuljcima lagano spušta do prelepih plaža, plave, zelene i tirkizne boje mora.

Letovanje Skiatos 2018, apartmani Skijatos, Letovanje 2018 Grčka ostrvo Skijatos, apartmanski smeštaj Skijatos letovanje

Već od: 85€
vila ftelia skiatos

Vila Ftelia – Skiatos

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Ftelia Skiatos – Vila se nalazi se nalazi u prelepom, zelenom području Megali Ammos (velika plaža), na samo 50 metara od istoimene gradske plaže. Centar grada je u blizini vile, dok je gradska luka na udaljenosti od 700 metara. U neposrednoj blizini vile je supermarket i autobuska stanica.

Vidi ponudu
Već od: 69€
vila Glifoneri Skiatos

Vila Glyfoneri – Skiatos

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Glyfoneri Skiatos – Vila se nalazi u gradu Skiatosu na izuzetnoj lokaciji, na 20 m od obale, preko puta početne autobuske stanice. Smeštaj: Raspolaže 1/2 sobama (2 singl ležaja), 1/2 sobama sa čajnom kuhinjom (2 singl ležaja), 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja)

Vidi ponudu
Već od: 105€
vila Spiridula Skiatos

Vila Spiridula – Skiatos

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Spiridula Skiatos – Potpuno nova vila. Nalazi se u gradu Skiatosu, na samo 60 m od Megali Ammos plaže i 100 m od autobuske stanice. Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (2 sing ležaja) , 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmanima (4 singl ležaja ili francuski + 2 singl ležaja)

Vidi ponudu
Već od: 95€
Vila Lefteris Skiatos

Vila Lefteris – Skiatos

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Lefteris Skiatos – Vila se nalazi u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plaže. Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja)

Vidi ponudu