KEFALONIJA je najveće ostrvo u Jonskom moru. Veoma šarmantna sa fenomenalnim, raznolikim plažama, živopisnim mestima, prelepim manastirima i srednjovekovnim tvrđavama.

Letovanje Kefalonija 2018, apartmani Kefalonija, leto 2018 Grčka

Argostoli je moderno mesto, sa očuvanim elementima tradicionalne arhitekture. Gradić krase brojne neoklasične zgrade, prostrani trgovi i ckrve. Lasi, popularno letovalište kod naših turista, nalazi se na samo 2 km od Argostolija. Krase ga dve predivne plaže: Makris Gialos i Platis Gialos. U Argostoliju možete posetiti muzeje: Istoijski i muzej narodne kulture i Prirodno istorijski muzej, zatim botaničku baštu, znamenite parkove, vinarije, jednu od najvećih biblioteka u Grčkoj: Korgialeneios. Sela Metaxalata i Svoronata, nedaleko od Argostolija krase prelepa neoklasična arhitektura, lepo uređeni trgovi i vidikovci od kojih zastaje dah. U selu Valsamata, čuvenom po vinogradima možete probati i kupiti kvalitetna domaća vina, naročito Robola.

Sami se nalazi na istočnoj strani Kefalonije, i to je druga po veličini luka na ostrvu. Trebalo bi posetiti Karavomilos koga krasi prelepa plaža i jezerce, kao i Melissani pećinu sa jezerom. U blizini mesta je prelepa Antisamos plaža.

Nedaleko od mesta Sami, nalazi se primorsko selo Agia Effimia, koje postaje sve popularnija destinacija, gde se između ostalog, možete oprobati u ronjenju.

Skala je najjužnije mesto na Kefaloniji i jedno od najbolje organizovanih letovališta. Posetite ostatke Rimskih građevina sa dobro očivanim mozaikom i ostatima Apolonovog hrama. Skala ima dugačku peščanu plažu.

Asos je živopisno mestašce, okruženo četinarskom šumom, na severu Kefalonije, sa lepom malom peščanom plažom. Naspram mesta, na visokom platou nalaze se ostaci Venecijanske tvrđave, sa koje se pruža fenomenalan pogled na okolinu. Nedaleko od Asosa nalazi se jedna od najpopularnijih plaža na Kefaloniji: Mirtos.

Fiskardo se nazi na severu ostrva i najurbanije je mesto na Kefaloniji. Karakterišu ga prelepe stare kuće, (od kojih su neke čak iz 18. veka) obojene različitim bojama, veliki broj suvenirnica, taverni, kafea. Iz Fiskarda možete na izlet do Itake ili Lefkade. Plaže  okolini su Foki, Evereti, Kamini, Emplisi, Kimilia i druge.

Lixouri mesto, koje je poznato kao Mali Pariz, nalazi se na zapadu Kefalonije. Bogato je kulturno-istorijskim znamenitostima. Najlepše plaže u okolini su Ksi, Lepeda, Megas Lakos i Petani.

Kefalonija ima veliki broj prelepih, raznolikih plaža, među kojima se izdvajaju:
Mirtos, svetski poznata plaža, smeštena na severu ostrva. Prepoznatljiva po neverovatno plavoj boji vode, okružena visokim belim stenama i bujom vegetacijom. Posuta je belim šljunkom, zbog čega voda ima fenomenalnu boju.

Antisamos, nalazi se na istočnoj strani ostrva, nedaleko od mesta Sami. Beli šljunak, prozračna voda i bujna vegetacija čine ovu plažu jednom od najlepših na Kefaloniji.

Petani se nalazi na zapadnoj obali Kefalonije. Još jedna prelepa plaža sa belim peskom, tirkiznom vodom i predivnim ambijentom belih stena i klifova. Na ovoj plaži su česti talasi, a voda je duboka.

Skala je prostrana, peščana i veoma popularna plaža. Idealna je za gnjurenje u brojnim uvalama u okolini.

Foki Fiskardo je bajkovita plaža nedaleko od Fiskarda. Krasi je prelep ambijent maslinove šume, koja pravi prirodnu hladovinu na ovoj plaži. Foki je grčka reč za foke, koje često posećuju ovaj deo Kefalonije, i po njima je plaža i dobila ime.

Ksi je veoma interesantna plaža, sa crvenim peskom, plitkom vodom i blagim taasima. Uredjena je, sa ležaljkama i suncobranima. Idealna je za porodice sa decom.

Makris Gialos i Platis Gialos, su plaže sa predivnim zlatnim peskom, azurnom vodom, okružene gustom vegetacijom.

Za vas smo izdvojili najpovoljniji smeštaj na Kefaloniji: apartmane u Lasiju i apartmane u Skali. Privatni smeštaj u Lasiju i Skali nudi veliki broj prelepih, komfornih kuća. Možete birati studije i apartmane u Skali ili mestu Lasi. Veliki broj kuća na Kefaloniji ima bazene, a gotovo sve su opremljene klima uređajima, wi-fi internetom i drugim sadržajima koji će vam upotpuniti boravak.

Akutelne cene smeštaja na Kefaloniji možete videti u našoj ponudi. Pored toga možete pratiti sve First Minute odnosno Last Minute ponude za Kefaloniju.

Letovanje 2018 Kefalonija, leto 2018, apartmani Kefalonija 2018, Grčka smeštaj, letovanje Kefalonija 2018 apartmani

Već od: 199€
Vila Antula

Vila Antula – Lassi

Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5, 6 - ležaja
- prevoz

Vila Antula – Lassi, Kefalonija.   Vila „ANTULA“ je jedna od najlepših vila u ponudi naše turističke agencije. Vila „ANTULA“ se nalazi u turističkom mestu Lassi, i nalazi se na samoj obali. Od centra Lassi-ja je udaljena oko 500 metara, a od glavnog grada Kefalonije Argostolija je udaljena 1,8km.

Vidi ponudu
Već od: 130€
Vila Areti Skala Kefalonija apartmani letovanje Grcka ostrva

Vila Areti – Skala

Aranžman
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Areti Skala Kefalonija. U našoj ponudi za letovanje na Kefaloniji nalazi se i Vila Areti koja je  “B” kategorije. Svojom idealnom lokacijom učiniće vaše letovanje u grčkoj još prijatnijim, smeštena je  u mirnoj ulici u centru Skale u neposrednoj blizini korzoa koji se spušta ka glavnom trgu

Vidi ponudu
Već od: 99€
vila Caza d Ionio skala

Vila Casa D’ Ionio – Skala

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Casa D’ Ionio – Skala, Kefalonija.  Nalazi se na oko 100 metara od mora i u centru Skale.Odličan objekat na izuzetnom mestu, u samom centru Skale. Veoma čista i dobro održavana vila, sa prostranim, funkcionalnim i svetlim smeštajnim jedinicama. Jedan od boljih objekata privatnog tipa u Skali.

Vidi ponudu
Već od: 85€
vila dionisos lasi kefalonija

Vila Dionisos – Lasi

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Dionisos – Lasi, Kefalonija.  Nalazi se na oko 250 metara od mora i na oko 300 metara glavne ulice u Lasiju. Vila Dionisos se nalazi na izuzetnoj lokaciji, ispod glavnog puta u Lasiju. Vila je 2014-te godine temeljno renovirana. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima.

Vidi ponudu
Već od: 80€
Kefalonija vila ANthi Skala apartmani letovanje Grcka ostrva

Vila Anthi – Skala

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Anthi Skala Kefalonija. Vila Anthi na Kefaloniji nalazi se u centru mesta Skala, u mirnoj ulici na svega 250m od plaže. Ova moderna vila je   “A” kategorijevila, po lokalnoj kategorizaiji. Smeštena u lepo uređenom vrtu sa mediternskim cvećem

Vidi ponudu
Već od: 70€

Vila Nikos – Skala

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Nikos Skala Kefalonija. Lokacija: Nalazi se u mirnom delu centra Skale u neposrednoj blizini glavne ulice i trga. Vila je oko 350 m udaljena od plaže. Studio 02: sobe se sastoje od dva odvojena kreveta, kuhinjski deo (frižider, mašina za pranje veša, ugradni šporet sa dve ringle

Vidi ponudu