Ostrvo Evia – omiljeno letovalište Grka je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Prestonica Halkida je bila jedan od najrazvijenijih i najuticajnijih gradova Antičke Grčke.

Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos itd.

PEFKI – Malo ribarsko mesto, locirano na severnoj obali ostrva, sa pogledom na planinski masiv Pilion i ostrvo Skiatos. Pefki krasi prostrana peščano šljunkovita plaža, koja se pruža oko 4 km duž celog mesta, kristalno čisto i mirno more, mala gradska luka sa malim ribarskim čamcima naslonjena na šetalište ukrašeno mnoštvom ribljih restorana, kafića i barova. Mesto ima bogatu ponudu svežeg voća, povrća i ribe, po izuzetno povoljnim cenama. Nezaboravni šarm, miris maslina, plavetnilo mora i mir će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

Letovanje Evija 2018, leto Evija, apartmani Evija 2018, leto Grčka 2018 Evija, Pefki 2018

Već od: 149€

Hotel Iris – Edipsos, Evia

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Hotel IRIS – EDIPSOS, ostrvo Evia. Lokacija: Hotel i spa “Iris” nalazi se u centru Lutra Edipsosa, na samo 50 metara od plaže i termalnih izvora. Hotel je nov, sagrađen je 2010. godine u modernom stilu. Naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu. Hotel ima lift. U ponudi su sobe sa pogledom na ulicu i delimičnim pogledom na more.

Vidi ponudu
Već od: 99€

Hotel Alkistis – Edipsos

Najam
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Hotel Alkistis, Edipsos – Evia Hotel “Alkistis” se nalazi u Edipsosu na 200m od plaže i termalnih izvora. Nudi klimatizovan smeštaj sa sopstvenim balkonom. Obuhvata namešteno unutrašnje dvorište i obezbeđuje besplatan bežični internet u celom objektu. Besplatan parking je na raspolaganju u blizini hotela

Vidi ponudu
Već od: 75€
vila ioannis pefki ostrvo evia

Vila Ioannis Pefki

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Ioannis Pefki – ostrvo Evia, Vila Ioannis se nalazi u Pefkiju, na 60 metara od mora. Vila raspolaže 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj). Sadržaj: Svaki studio ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vidi ponudu
Već od: 99€
vila fei pefki evia

Vila Fei – Pefki

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Fei – Pefki, Evia, vila se nalazi u centru grada, na samom gradskom šetalištu uz more. Moderno uređena, vila Fei raspolaže sa dvokrevetnim apartmanima sa dodatnim pomoćnim ležajem raspoređenim u prizemlju i na prvom spratu. Apartmani u svom sastavu imaju spavaću sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, AC i terasu.

Vidi ponudu
Već od: 69€
Vila asimina pefki evia

Vila Asimina – Pefki

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Asimina – Pefki, Evia. Vila Asimina se nalazi u neposrednoj blizini mora (udaljena svega 20 m), dok je udaljenost od centra i gradske plaže oko 200 m. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studija, kaja su raspoređena u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC , terasu, TV i AC.

Vidi ponudu
Već od: 85€

Vila Miami – Edipsos

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Miami Edipsos, ostrvo Evia Vila Miami studios je porodična villa smeštena u centralnom delu Edipsosa udaljena 300 metara od plaže. Studiji su dvokrevetni i trokrevetni, poseduju odgovarajući broj ležajeva, TWC (tuš kada sa zavesom, opremljenu kuhinju, TV

Vidi ponudu
Već od: 85€

Vila Mahera – Edipsos

Aranžman
9 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Macheras Edipsos. Vila Macheras nalazi se na 70m od mora. Kapacitet: 4 klimatizovana apartmana sa 4 kreveta (2 sobe + kuhinjia) sa balkonom+ 1 trokrevetni apartman opremljen sa kuhinjom, balkonom, TWC i TV-om. Klima je uključena u cenu smeštaja

Vidi ponudu
Već od: 75€

Vila Katarina Edipsos

Aranžman
9 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Katarina Edipsos Smeštena je u drugom redu kuća na ca. 200m od mora. Kapacitet: Jedan četvorokrevetni apartman, dva studia sa 3 kreveta. Sva studia su opremljena sa klimom, kuhinjom, balkonom, TWC, TV-om. Klima je uključena u cenu aranžmana

Vidi ponudu
Već od: 79€
vila palaginos pefki evia

Vila Pelaginos – Pefki

Aranžman
10 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz

Vila Pelaginos – Pefki, Evia. Vila se nalazi u samom centru Pefkija, na samo 30 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu.

Vidi ponudu