Asprovalta je jedno od nama najbližih letovališta u Grčkoj. Zbog svojih karakteristika najpopularnija je za porodična putovanja. Letujemo u Asprovalti jer ima: prostranu šljunkovitu i peskovitu plažu, lepo uređeno šetalište pored plaže, niže cene ugostiteljskih usluga i cene u trgovinama. Velika plaža u Asprovalti omogućava da, i pored velikog broja turista, uživate u svom letovanju. Najveće gužve su vikendom, kada ovde dođe i veliki broj Grka iz okolnih mesta, a prvi turisti iz Srbije dolaze već u maju. Inače samo mesto je mirno naselje, sa širokim ulicama, koje se seku pod pravim uglom, a kuće su lepo uređene i prilagođene turistima. Asprovalta ima veliki broj parkića sa brojnim zanimacijama za najmlađe. Asprovalta je gotovo spojena sa Nea Vrasnom šetalištem uz plažu. Česti su talasi u poslepodnevnim časovima, kada se voda zamuti. Ulaz u vodu je postepen.

  • Kome se preporučuje Asprovalta: porodicama sa decom, ljubiteljima malih grčkih mesta i velikih plaža
  • Kome se ne preporučuje Asprovalta: ljubiteljima aktivnog odmora, ljubiteljima divljih plaža, plitke vode.

Dodatan savet: Ukoliko želite izbeći galamu, naročito u večernjim satima, izbegavajte smeštaj u prvom redu do plaže u Asprovalti, jer se restorani i kafići nalaze u sastavu kuća uz šetalište.

U nastavku možete pogledati smeštaj u Asprovalti sa našom toplom preporukom. Izdvojili smo za vas veliku i raznoliku ponudu apartmana u Asprovalti za letovanje 2018. Pratite redovno naš sajt za first minute i last minut ponude, leto 2018 Asprovalta. Ukoliko volite nešto mirnija mesta od Asprovalte pogledajte ponudu apartmana za letovanje u Nea Vrasni 2018.

Već od: 80€
vila eleni asprovalta

Vila Eleni – Asprovalta

Najam
10, 15 - noći
3, 4, 6, 7 - ležaja
- prevoz

Vila Eleni – Nea Vrasna Vila Eleni, se nalazi u užem centru Asprovalte, u drugoj liniji kuća na 70 metara od plaže. Raspolaže vrlo prostranim trokrevetnim (jedan francuski  i jedan klasičan ležaj) i četvorokrevetnim studijima (dva francuska ležaja ) kao i šestokrevetnim

Vidi ponudu
Već od: 59€
Vila Dimitris Asprovalta

Vila Dimitris – Asprovalta

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4 - ležaja
- prevoz

Vila Dimitris – Asprovalta. Vila se nalazi u širem centru Asprovalte, pored glavnog šetališta, na oko 50 m od plaže.Ova vila je u našoj ponudi dugi niz godina i opravdala je poverenje naših putnika, koji je iznova biraju jer im ona pruža vrlo prijatan osećaj. Nalazi se na odličnoj poziciji, na samom šetalištu, svega par koraka od peščane plaže. Studiji su lepo opremljeni, većina njih je sa prelepim pogledom na more. Vila poseduje dvorište sa roštiljem, kao i prostoriju za odlaganje prtljaga kada su smene.

Vidi ponudu
Već od: 55€
asprovalta vila maria adonis-apartmani

Vila Maria Adonis – Asprovalta

Aranžman Najam
10 - noći
2, 3, 4, 5 - ležaja
- prevoz

Vila Maria Adonis – Asprovalta – Vila Maria se nalazi na 230 metara udaljenosti od plaže, u mirnom, centralnom delu Asprovalte. U blizini vile se nalazi veći broj marketa, prodavnica i restorana. Na raspolaganju su trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani

Vidi ponudu
Već od: 65€

Vila Kiriakos – Asprovalta

Aranžman Najam
10 - noći
4, 5 - ležaja
- prevoz
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!!! 5% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

Vila Kiriakos – Asprovalta. Vila se nalazi u užem centru Asprovalte, ispod magistrale, oko 80m od plaže. Ne samo zbog dobre pozicije i blizine plaže, vilu Kiriakos preporučujemo i zbog prostranih i odlično opremljenih duplex apartmana, od kojih svaki ima po četiri terase.

Vidi ponudu
Već od: 60€
Vila Stela

Vila Stela – Asprovalta

Najam
12 - noći
2, 3 - ležaja
- prevoz
FIRST MINUTE - POPUST DO 10%

Vila Stela- Asprovalta. Studia „Stela“, površine 20 m², sa nat­kri­ve­nim terasama (8 m²), za do tri osobe, nalaze se na dva ili tri minuta šetnje do plaže, u mirnom i tihom okruženju. Najbliži supermarket je na 250 metara a centar gradića i središnji deo šetališta je na oko 500 metara.

Vidi ponudu